Solenergispecialisten

4,80

Vi är din helhetsleverantör inom solenergi. Vår duktiga personal designar och skräddarsyr anläggningen efter era behov. Vi sköter planering, projektering och installation som utförs av Solenergispecialistens egna personal.

Läs mer

Solenergispecialisten AB designar och installerar nyckelfärdiga solcellspaket för bostäder, kommersiella byggnader och storskaliga solparker. Vi jobbar på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt för att hjälpa privatpersoner och företag producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vi erbjuder även energirådgivning, installation av laddinfrastruktur, batterilagring samt service av anläggningar. Oavsett om du vill bygga nytt eller sänka kostnaderna för en redan befintlig byggnad, stor eller liten, hittar vi en hållbar lösning som gör det optimalt för just din fastighet. Kontakta oss så hjälper vi dig. Certifierad solelinstallatör (CIN2).

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solenergispecialisten:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • OKQ8 i Örnsköldsvik med en installerad effekt på 110KW. Detta med 4x27,5KW växelriktare från SolarEdge, där vi även valt att använda oss av dubbeloptimering. Anläggningen är väl anpassad för både service och snöskottning.

 • Strandnära fritidshus i Nordmaling med en toppeffekt på 5,5 kW, som anpassats efter snö- och vindbelastning som kustnära fastighet. Anläggningen har paneloptimerats med optimerare och växelriktare från SolarEdge. Kund och leverantör kan se hur anläggningen presterar för varje unik panel, genom användning av digital data.

 • BRF Vindmöllan i Jakobsberg, Stockholm med öst-, väst- och söderlagd anläggning på tre nybyggda fastigheter med strängoptimering och växelriktare från Ferroamp.

Kundomdömen

4,80 i genomsnitt (5 omdömen)

 1. Anders, Norrböle

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffesionell och vänlig personal som anpassat installationen efter våra önskemål och behov. Snabb och beslutsam handläggning av transportskada. Hög nåbarhet samt vänligt bemötande av kunnig personal 👍👍👍👍👍

  Systemstorlek: 17,1 kW

 2. Mikael, Docksta

  Installation:

  Kundmottagande:

  Ett mycket seriöst bemötande från personalen. Vi fick bra information om garantier och de produkter som skall installeras

  Systemstorlek: 13,5 kW

 3. Åke, Örnsköldsvik

  Installation:

  Kundmottagande:

  Smidig hantering av hela processen inklusive installationen

  Systemstorlek: 10,0 kW

 4. Olof, Örnsköldsvik

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra. Tog lite tid med uppkoppling mot nät och internet på grund av missförstånd mellan elektriker och leverantör.

  Systemstorlek: 12,4 kW

 5. Reine, Örnsköldsvik

  Installation:

  Kundmottagande:

  Seriösa säljare och duktiga montörer, bra uppföljning efter färdigställt projekt ⭐️

  Systemstorlek: 9,8 kW

Solenergispecialisten

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar