Solifokus

Solifokus levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vårt arbete utförs fackmannamässigt med ett personligt bemötande hela vägen. Med egen behörig personal har du som kund en trygg solcellsresa framför dig.

Läs mer

Solifokus, grundat 2019, är ditt självklara val när det kommer till skräddarsydda solenergilösningar för både privatpersoner och företag. Vi är experter på solceller, laddboxar, solcellsbatterier och arbetar passionerat för att leverera de mest effektiva och hållbara energisystemen på marknaden. Som stolta medlemmar i Svensk Solenergi, strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och bidra till en grönare framtid. Vad som särskiljer Solifokus från andra företag är vår kompromisslösa kvalitet och personliga engagemang. Vi erbjuder inte bara kostnadseffektiva helhetslösningar, utan vi anpassar även våra tjänster efter dina unika behov och förväntningar. Genom att arbeta nära våra kunder och ständigt följa upp på våra projekt, säkerställer vi att du får den bästa möjliga lösningen för din investering. För Solcellskollens besökare, vill vi framhäva vår dedikation till att erbjuda den bästa kundupplevelsen i branschen. Vi tar stolthet i att vara ett företag du kan lita på för att uppfylla dina solenergibehov och övervinna utmaningarna i övergången till förnybar energi. Välkommen till Solifokus - där din strålande, grönare framtid börjar!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solifokus:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • I den vackra staden Jönköping, hjälpte vi nyligen en kund hos Solifokus att sätta upp 33 effektiva solpaneler på sin anläggning. Med dessa högeffektiva paneler kommer anläggningen att bidra till en grönare framtid genom att producera imponerande 11 954 kWh årligen.

 • I den charmiga bostadsföreningen Hasselbacken vid Bondberget installerade vi nyligen hela 134 högeffektiva solpaneler. Dessa paneler kommer att bidra till en mer hållbar framtid för föreningen genom att producera en imponerande mängd energi på 54 105 kWh årligen.

 • Här presenteras en vacker villa som valt att satsa på solenergi genom att installera 28 solpaneler, med en förväntad årsproduktion på imponerande 8 990 kWh. Dessutom har kunden kompletterat sitt miljövänliga val genom att även installera en laddbox.

Kundomdömen

Solifokus har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Solifokus

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar