Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Solinnovation

Med kontor i Värnamo och Örebro vill företaget bidra till lägre elkostnader för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • Solcellsanläggning på 60 kW monterad på en ekologisk hönsgård utanför Värnamo. Polykristallina paneler från världsledande JinkoSolar. Växelriktare och optimerare är från världsledande Solaredge vilket medger optimerad produktion och övervakning på panelnivå. Monteringssystem i rostfritt/aluminium från Tyska företaget Schletter.

  • Solcellsanläggning på 12 kW monterad på en villa utanför Örebro. Helsvarta monokristallina paneler från världsledande TrinaSolar ger ett snyggt estetiskt utseende. Växelriktare och optimerare är från världsledande Solaredge vilket ger optimerad produktion och övervakning på panelnivå. Monteringssystem i rostfritt/aluminium från Tyska företaget Schletter.

  • Solcellsanläggning på 150 kW monterad åt en av regionens ledande fastighetsbolag på en kommersiell fastighet i Nässjö. Det är ett platt tak med gummiduk och anläggningen har monteringssystem från Aerocompact. Systemet monteras med barlastvikter och placeras i öst/väst läge för att öka egenanvändningen av den producerade solelen. Polykristallina paneler på 320W från världsledande JinkoSolar. Växelriktare och optimerare är från världsledande Solaredge vilket medger optimerad produktion och övervakning på panelnivå. 25 års garanti på växelriktaren ger kunden trygghet.

Längre beskrivning från Solinnovation

På Solinnovation tror vi på ett bättre sätt att generera el till privatpersoner, lantbrukare och företag, till en lägre kostnad samtidigt som det bidrar till en bättre miljö. Solpaneler är det bästa och säkraste sättet att spara pengar. Produkterna som vi erbjuder tillverkas av välkända och världsledande företag. Vi erbjuder omfattande produkt- och produktionsgarantier. Utifrån din elförbrukning och tillgängliga takytor designar vi en anläggning efter dina behov. Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!