Solinnovation

4,52

Solinnovation bidrar med lägre elkostnader för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning. Installation med egna certifierade installatörer.

Läs mer

På Solinnovation tror vi på ett bättre sätt att generera el till privatpersoner, lantbrukare och företag, till en lägre kostnad samtidigt som det bidrar till en bättre miljö. Solpaneler är det bästa och säkraste sättet att spara pengar. Produkterna som vi erbjuder tillverkas av välkända och världsledande företag. Vi erbjuder omfattande produkt- och produktionsgarantier. Utifrån din elförbrukning och tillgängliga takytor designar vi en anläggning efter dina behov. Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solinnovation:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Solcellsanläggning på 60 kW monterad på en ekologisk hönsgård utanför Värnamo. Polykristallina paneler från världsledande JinkoSolar. Växelriktare och optimerare från Solaredge vilket medger optimerad produktion och övervakning på panelnivå.

 • Solcellsanläggning på 150 kW monterad åt en av regionens ledande fastighetsbolag på en kommersiell fastighet i Nässjö. Det är ett platt tak och anläggningen har monteringssystem från Aerocompact. Systemet monteras med vikter och placeras i öst/väst läge för att öka egenanvändningen av den producerade solelen.

 • Solcellsanläggning på 12 kW monterad på en villa utanför Örebro. Helsvarta monokristallina paneler från världsledande TrinaSolar ger ett snyggt estetiskt utseende. Växelriktare och optimerare från världsledande Solaredge.

Kundomdömen

4,52 i genomsnitt (24 omdömen)

 1. Mats, Torslanda

  Installation:

  Kundmottagande:

  Ett mycket trevlig bemötande av deras säljare som verkligen visste vad han pratade om eftersom han tidigare varit montör. Beställde anläggningen precis innan semestern så det tog ganska lång tid att få den installerad. Anlitade också en separat besiktningsfirma. Fick några anmärkningar på installationen, men Solinnovation tog dit ett nytt team som åtgärdade alla anmärkningar.

  Systemstorlek: 10,7 kW

 2. Jan, Hjältevad

  Installation:

  Kundmottagande:

  Noggranna och ordentliga, ( ordning och reda),plockade bort allt emballage vi dagens slut!

  Systemstorlek: 10,0 kW

 3. Helena, Bankeryd

  Installation:

  Kundmottagande:

  Solinnovation har gett mig ett så bra bemötande, kunnat besvara alla mina frågor och mött upp på ett toppensätt på min kravställning. Installation gick utan några som helst problem. Jag är mycket mycket nöjd och kan verkligen rekommendera andra att använda Solinnovation om man vill få en proffsig installation.

  Systemstorlek: 12,0 kW

 4. Håkan, Karlskoga

  Installation:

  Kundmottagande:

  Väldigt gott och proffsigt bemötande från första stund. Smidig och bra installation av de duktiga anställda på företaget. Dessutom hade företaget egen elektriker anställd vilket innebär att de blir väldigt kunniga på sitt system.

  Systemstorlek: 13,4 kW

 5. Magnus, Vargön

  Installation:

  Kundmottagande:

  Lätt att få kontakt under säljfasen, svårare därefter

  Systemstorlek: 12,4 kW

 6. Martin, Landvetter

  Installation:

  Kundmottagande:

  Funkade perfekt med allt, mycket nöjd.

  Systemstorlek: 9,3 kW

 7. Joel, Örebro

  Installation:

  Kundmottagande:

  Toppen bra jobb!

  Systemstorlek: 14,0 kW

 8. Johan, Skillingaryd

  Installation:

  Kundmottagande:

  Seriösa och duktiga, snyggt installerat. Toppennöjd!

  Systemstorlek: 10,7 kW

 9. Filip, Reftele

  Installation:

  Kundmottagande:

  Hjälpte mig att få den anläggning jag ville ha, med lite speciella önskemål kring utseende, bl a.

  Systemstorlek: 8,3 kW

 10. Karl-Gunnar, Moheda

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevligt bemötande. Väl utfört arbete både på taket och elen. Ett litet minus för att det inte finns svensk bruksanvisning till växelriktaren.

  Systemstorlek: 9,0 kW

Solinnovation

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar