Solkraft Sverige

4,58

Solkraft Sverige erbjuder totalentreprenad inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi hjälper dig genom varje steg – från rådgivning, projektering och pappersexercis till färdig montering, installation och driftsatt anläggning.

Läs mer

Vi på Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en av många leverantörer som erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar med totalentreprenad. Hur skiljer vi oss från mängden? Vi har medvetet valt att inte göra priset till vår främsta konkurrensfördel. Istället levererar vi kundanpassade lösningar med kvalitetspaneler som håller i längden. Givetvis med generösa garantier som är svåra att överträffa. Sedan 2014, då vi startade vår verksamhet, har vi genomfört hundratals lyckade installationer. Även om vi givetvis lär oss något nytt varje dag är det nu få som slår oss på fingrarna när det gäller kunskap om solenergilösningar. Alla som anlitar oss kan känna sig trygga med att vi har den kompetens som krävs för att skapa den bästa lösningen utifrån kundens önskemål och fastighetens förutsättningar. Med vår noggrannhet vid materialval, montering och installation kan du lita på att du får paneler och komponenter i världsklass monterade och installerade av proffs. Vårt främsta mål är solklart – nöjda kunder före, under och långt, långt efter färdigställd installation. Du räknar givetvis med att din anläggning ska fungera och leverera under lång tid framöver och eftersom långsiktigheten är så viktig för dig är den minst lika viktig för oss. Vi finns alltid vid din sida och då är det extra viktigt att även vi känner oss trygga med de lösningar vi levererar. För oss betyder färdigställd installation början på en lång och givande kundrelation. Vi erbjuder alltid dig som är intresserad av att skaffa solceller ett kostnadsfritt platsbesök där vi svarar på dina frågor, undersöker din fastighets förutsättningar och visar olika alternativ. Enligt oss finns det inga genvägar när det gäller att ta fram ett kundanpassat förslag och en offert förankrad i verkligheten. Vi hjälper dig hela vägen – från rådgivning, projektering och pappersexercis till färdig montering, installation och driftsatt anläggning. Det ska vara enkelt att skaffa solceller men du ska dessutom känna dig trygg med din leverantör och din anläggning. Därför väljer du Solkraft Sverige.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solkraft Sverige:

Erbjudande

  • Medlem av Svensk Solenergi
  • Nyckelfärdiga anläggningar

    I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

  • Takintegrerade lösningar

    I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

  • Batterilösningar

    Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

  • Gratis platsbesök

    Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

  • På Backaskolan i Lund har vi på uppdrag av Lunds kommun installerat en 130 kvm stor anläggning om 23 kW. De monokristallina panelerna på 290 W från Solarworld har kompletterats med en växelriktare från SMA. Årlig elproduktion strax över 23 000 kWh.

  • På detta parhus i Kungälv har vi installerat 2 st solcellsanläggningar om 9,6 kW med SolarEdge växelriktare och LG 320 W helsvarta monokristallina paneler. Anläggningarna beräknas vardera producera 9 500 kWh per år.

  • På denna lantbruksfastighet med plåttak i Lyrestad har vi har vi installerat en solcellsanläggning om 33 kW med totalt 110 st 300 W-paneler från BenQ samt växelriktare från SolarEdge. Den totala panelytan är 181,5 kvm och den årliga elproduktionen ligger på ca 33 000 kWh.

Kundomdömen

4,58 i genomsnitt (23 omdömen)

  1. Jonna, Höör

    Installation:

    Kundmottagande:

    Bra service.

    Systemstorlek: 10,8 kW

  2. Per, Höör

    Installation:

    Kundmottagande:

    Mycket mån om nöjd kund.

    Systemstorlek: 7,0 kW

  3. Anders, Torup

    Installation:

    Kundmottagande:

    Personligt och engagerat.

    Systemstorlek: 12,0 kW

Solkraft Sverige

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar