Solortus

Solortus installerar kompletta kundanpassade solcellsanläggningar med egna montörer. Vi garanterar att man som kund blir nöjd med en solcellsanläggning från oss!

Läs mer

Solortus installerar kompletta kundanpassade solcellsanläggningar av högsta kvalité. Vi gör alla typer av solcellsmontage villor, kommersiella byggnader, BRF:er och lantbruk med egna montörer. Vi står för service, trygghet och smarta energilösningar och vi garanterar att man som kund blir nöjd med en solcellsanläggning från oss!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solortus:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Villa i Överum, 9,6 kW. Var är solcellerna?! Ett snyggt montage som får den mest estetiskt kräsna människan att börja fundera på solceller.

 • Loftahammars Golfklubb, 70 kW markmontage. En optimalt anpassad anläggning, då den högsta elproduktionen kommer att uppnås under tillfällen på året då behovet av el är som störst.

 • Troserum Säteri, 56 kW. En av alla kunder som insåg att solceller gav bra lönsamhet och avkastning.

Kundomdömen

Solortus har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Solortus

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar