Solverket Alfa

4,84

Vi på Solverket Alfa hjälper våra kunder att hitta den bästa solcellsanläggningen för just deras förutsättningar. Välkända varumärken. Enkelt och tryggt - från start till mål!

Läs mer

Vi erbjuder följande: Kostnadsfria hembesök och rådgivning. Tydliga offerter som håller. Noggranna tekniska och ekonomiska beräkningar. Solkraft anpassad efter dina behov. Välkända varumärken med trygga garantier. Hjälp med ansökningar och tillstånd. Förmånliga finansieringslösningar. Proffsiga installationer av vårt monteringsteam. Fördelaktigt pris på laddstationer för elbilar. Vi levererar även batterier med Checkwatts stödtjänster.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solverket Alfa:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Här på Kungsbacka golfklubb har vi monterat 144 glas/glas-solcellspaneler från Luxor EcoLine med en sammanlagd kapacitet på 43,2 kW. Anläggningen beräknas producera 41 170 kWh grön el per år.

 • Nu kan hötorkarna gå för fullt med egenproducerad el! Här i Källby har vi installerat en anläggning på 44 kW bestående av 160 stycken 275W polykristallina solpaneler samt optimerare från SolarEdge.

 • I Svenljunga har både hus och gäststuga fått solceller på taket. Här har våra duktiga montörer satt upp sammanlagt 12,42 kW.

Kundomdömen

4,84 i genomsnitt (35 omdömen)

 1. Ing-Britt, Falkenberg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra. De glömde att komma ut och mäta, så det blev en solcell för lite. Men det fick ju de dra av. Annars bra.

  Systemstorlek: 9,2 kW

 2. Thomas, Varekil

  Installation:

  Kundmottagande:

  Enkelt tillhandahavande. Inga krångliga om och men, inga förskottsbetalningar allt betalades efter att installationen var helt klar.

  Systemstorlek: 13,0 kW

 3. Ulf, Mölndal

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande och proffsigt utfört från början till slut. Särskilt bra att de alltid kommer ut på hembesök innan de lämnar pris. Jättebra genomgång på precis rätt nivå, och av kunnig personal.

  Systemstorlek: 8,5 kW

 4. Sten, Onsala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra i huvudsak. Kommunikationen merllan olika specialister kan förbättras.

  Systemstorlek: 27,2 kW

 5. Sigbritt, Falkenberg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kom på utsatt tid, jobbade snabbt och gjorde ett bra jobb och allt var klart att och fungerade efter ett par dagar.

  Systemstorlek: 13,6 kW

 6. Kent, Mölnlycke

  Installation:

  Kundmottagande:

  Väldigt bra bemötande och trevliga installatörer.

  Systemstorlek: 12,7 kW

 7. Claes, Nösund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kunniga och snabba. Bra support vid behov. Mycket proffsigt utfört!

  Systemstorlek: 14,4 kW

 8. Marlo, Lerum

  Installation:

  Kundmottagande:

  När de installerade anläggningen dök de upp och bara satte igång med arbetet utan att ens ringa på dörren och säger till att de var där. Tycker att det var rätt dålig kommunikation i allmänhet. Sedan var växelriktaren väldigt högljud och hörs i huset. Efter drygt 11 månader fick jag ett fel på växelriktaren och är i skrivande stund utan produktion i en vecka och det i juni månaden där man producerar som mest. Jag har kontaktat solverkets support men där finns det tyvärr vädligt dålig återkoppling. Måste erkänna att jag är måttlig irriterad!

  Systemstorlek: 23,0 kW

 9. Gunnar, Kungsbacka

  Installation:

  Kundmottagande:

  En bidragande orsak till att jag valde Solverket Alfa var de övervägande mycket positiva omdömena hos Solcellskollen. Jag kan instämma i dessa. Seriöst och kompetent bemötande och arbete från början till slut och efter en dryg månads drift är vi helnöjda med resultatet.

  Systemstorlek: 14,8 kW

 10. Alex, Pixbo

  Installation:

  Kundmottagande:

  Allt gick snabbt och bra...

  Systemstorlek: 15,0 kW

Solverket Alfa

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar