Solverket Alfa

4,9

Vi på Solverket Alfa hjälper våra kunder att hitta den bästa solcellsanläggningen för just deras förutsättningar. Välkända varumärken. Enkelt och tryggt - från start till mål!

Läs mer

Vi erbjuder följande: Kostnadsfria hembesök och rådgivning. Tydliga offerter som håller. Noggranna tekniska och ekonomiska beräkningar. Solkraft anpassad efter dina behov. Välkända varumärken med trygga garantier. Hjälp med ansökningar och tillstånd. Förmånliga finansieringslösningar. Proffsiga installationer av vårt monteringsteam. Fördelaktigt pris på laddstationer för el-bilar.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solverket Alfa:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Här på Kungsbacka golfklubb har vi monterat 144 glas/glas-solcellspaneler från Luxor EcoLine med en sammanlagd kapacitet på 43,2 kW. Anläggningen beräknas producera 41 170 kWh grön el per år.

 • Nu kan hötorkarna gå för fullt med egenproducerad el! Här i Källby har vi installerat en anläggning på 44 kW bestående av 160 stycken 275W polykristallina solpaneler samt optimerare från SolarEdge.

 • I Svenljunga har både hus och gäststuga fått solceller på taket. Här har våra duktiga montörer satt upp sammanlagt 12,42 kW.

Kundomdömen

4,9 i genomsnitt (20 omdömen)

 1. Erik, Göteborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket lätta att ha att göra med. Bra besök och genomgång på plats innan vi fick offert. Proffsiga montörer som gjorde allt snyggt.

  Systemstorlek: 6,5 kW

 2. Anders, Sätila

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kunnig, mycket närvarande i alla diskussioner. Problemfritt på alla sätt.

  Systemstorlek: 10,1 kW

 3. Johan, Onsala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra info, snabb leverans, förtroendefull kontakt.

  Systemstorlek: 11,0 kW

 4. Folke, Svaneholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kompetent

  Systemstorlek: 11,0 kW

 5. Jansen, Mölndal

  Installation:

  Kundmottagande:

  Vi köpte 40 st Axitec 330 W solpaneler, 15 kW växelriktare och 20 optimerare. De monterades i september 2020, direkt i anslutning till takomläggning (Götalands tak), så byggställningen kunde stå kvar. Försäljaren (Dennis) och montörerna visade bra kundmottagande. Enligt vår (icke-tekniska) bedömning har installationsarbetet utförts mycket bra.

  Systemstorlek: 13,2 kW

 6. Mats, Särö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Solverket alfa var bra att ha att göra med samt att dom var mycket måna om att jag skall bli nöjd med min installation. Killarna som gjorde själva installationen var duktiga och hade stor erfarenhet av solcellsinstallationer.

  Systemstorlek: 12,2 kW

 7. Karl, Frillesås

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt bemötande. De kom hem och gick igenom allting, vilka olika paneler som fanns i deras sortiment och hur man skulle jämföra dem med varandra, tänka kring växelriktaren, elavtal mm mm. Utav de offerter vi tog in från Solcellskollen fick vi även det bästa priset av dem på installationen. Ett plus för mig var att de fanns i Kungsbacka också. Väldigt snabba att svara på mail och telefonsamtal då jag hade frågor. Överlag bra inställning till service och kommunikation.

  Systemstorlek: 11,8 kW

 8. Ulf, Kungsbacka

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket nöjd. Från offertförfrågan till färdig installation.

  Systemstorlek: 11,6 kW

 9. Roger, Lindome

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt, lyhört och bra bemötande!

  Systemstorlek: 11,9 kW

 10. Håkan, Kungsbacka

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra och förtroendeingivande rakt igenom

  Systemstorlek: 11,0 kW

Solverket Alfa

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar