Solvision AB

4,75

Vi på Solvision AB hjälper er med allt från behovsanalys och projektering till färdigställd solenergianläggning. Vi står för enkelt förfarande, handhavande och hög kvalitet!

Läs mer

Solvision AB är ett elinstallationsföretag med fokus på högkvalitativa helhetslösningar inom solenergi, batterilagring, laddsystem för elbilar och självklart allt inom övriga elinstallationer. Vi är ett dotterbolag till Tullinge Elektriska AB som med 40 år i branschen valt att expandera inom branschen och nya områden där kunskap om säkra elinstallationer behövs! Tryggt för er som kund med ett företag som har kompetent Auktoriserad personal. Alltid våra egna anställda som utför arbetet för att behålla vår vision om hög kvalitet i alla led. Vi är er behjälpliga med alla nödvändiga ansökningar så som investeringsstöd och eventuellt bygglov.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solvision AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Mindre Brf i Norrtälje som valt att satsa på solenergi för att täcka basbehovet av fastighetsförbrukningen. 84st Full black moduler ifrån världsledande Jinko Solar. Förväntad genomsnittlig årsproduktion under 25 år är drygt 20 000 kWh.

 • Friköpt radhus i Knivsta där vi monterat 5,8 kWp Monokristallina solcellsmoduler från IBC Solar. Anläggningen är inte bara vacker utan ger ett tillskott på upp emot 60% av årsförbrukningen.

 • Villainstallation i Västerhaninge där kund valt Polykristallina moduler från tyska Axitec. Toppeffekt för denna anläggning är 10,45 kW och är beräknad att producera ca 9 000 kWh per år.

Kundomdömen

4,75 i genomsnitt (4 omdömen)

 1. Erik, Knivsta

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kändes som en seriös och kunnig leverantör vid första kontakt.

  Systemstorlek: 13,5 kW

 2. Lennart, Västerhaninge

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevlig personal, pratar svenska. Snyggt utfört jobb.

  Systemstorlek: 10,8 kW

 3. Peter, Gävle

  Installation:

  Kundmottagande:

  Montaget gick snabbt

  Systemstorlek: 8,8 kW

 4. Kjell, Torsåker

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra avcheckning av mina intentioner och mål, vid hembesöket kunde vi stämma av hur byggställningar, omvandlare mm skulle installeras, allt gick enligt överenskommet. Jag är mycket nöjd.

  Systemstorlek: 12,0 kW

Solvision AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar