Stockholm Solenergi

4,70

Designar, säljer och monterar er solcellsanläggning. Högsta kvalitet till lägsta pris. Konsultation på plats. Vi sköter kontakterna med elnätsbolag, myndigheter samt söker energibidrag.

Läs mer

Stockholm Solenergi tar hand om hela processen att skaffa solceller. Efter kontakt med oss kommer vi på besök för att utreda fastighetens förutsättningar för en bra solcellsanläggning och informerar oss om vilka krav och önskemål du som kund har. Tillsammans kommer vi fram till om det ska vara standardpaneler eller svarta premiumpaneler, standard eller högeffektiva. Vi kollar om panelerna kommer att skuggas eller ej. Besöket är kostnadsfritt och du binder dig inte för något. Efter besöket projekterar och offererar vi ett eller flera prissatta förslag, grundat på resultatet av mötet. Vi säljer och monterar endast paneler och övriga komponenter från välrenommerade tillverkare som tex Trina, Luxor, LG, JA och REC. Växelriktaren, som är hjärtat i anläggningen, kommer från Solar Edge, Fronius eller SMA. Vi monterar även takintegrerade system samt carports med tak av solpaneler. Samtliga komponenter har mycket långa fabriksgarantier. Vi kan tak eftersom vi har mångårig erfarenhet av byggnadsplåtslageri. Om så önskas, monterar vi även taksäkerhetsprodukter som snörasskydd, stegar, räcken och gångbryggor som ofta sotarna ställer krav på. Stockholm Solenergi (av Bolagsverket registrerad bifirma till Mälar Bygg och Montageservice i Sthlm AB) är registrerad Elinstallatör hos Elsäkerhetsverket. Vi sköter hela den administrativa processen med anmälningar, till nätbolag, ansökningar om elcertifikat och energibidrag.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Stockholm Solenergi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • En anläggning på 10,8kW där vi valt att inte fästa montagesystemet i taket, istället tynger stenplattor ner systemet. Panelerna är uppvinklade 10 grader. 40 st 270W solpaneler från JA Solar och växelriktare från Fronius. Utmärkt för tak < 6 grader lutning då takets tätskikt inte behöver penetreras med fästen.

 • Denna anläggning på 11,8 kW, med svarta solpaneler från Tyska Luxor är på 275 Wp/st, och är utrustad med växelriktare och optimerare från SolarEdge. Tack vare Solar Edge optimerarna har solpaneler kunnat placeras i olika riktningar och i olika lutningar på taket, takkupan och på garaget.

 • Här har vi exempel på en snygg liten anläggning där panelerna integrerats i taket. Det integrerade systemet är av märket SOL 50. Kunden passade på att ersätta en del av betongpannorna med solpaneler. Hela taket hade kunnat utnyttjas om en större anläggning hade önskats. 270 Wp svarta paneler från JA Solar.

Kundomdömen

4,70 i genomsnitt (12 omdömen)

 1. Anders, Sundbyberg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket professionella och enkla att ha att göra med, från första kontrakt till installation och även vid frågor efter installation. De var mycket lyhörda och villiga att diskutera fram en lösning som passade oss.

  Systemstorlek: 11,3 kW

 2. Jan, Sollentuna

  Installation:

  Kundmottagande:

  Vi fick en kraftig försening av leveransen. Början Juni var det när vi beställde i mars men montaget blev först i början av augusti. 3 månader efter utlovat.

  Systemstorlek: 11,0 kW

 3. Börge, Trångsund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt och kundvänlig

  Systemstorlek: 17,0 kW

 4. Hans, Järfälla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt genomfört uppdrag. Kom på överenskommen tid. Klara när dom lovat. Tekniskt väl genomförd installation. Inget krav på förskottsbetalning. Fakturering när anläggningen var klar och ansluten till nätet.

  Systemstorlek: 8,6 kW

 5. Gert, Värmdö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande av leverantören, blev något fel vid driftsättningen av anläggningen men det åtgärdades snabbt efter påpekande

  Systemstorlek: 9,8 kW

 6. Raimo, Gudö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabba, effektiva killar. Elektrikern var en riktig duracellkanin. All montering av hög kvalité vad man kan se nu. Hjälpte tom att montera mina vindskiveplåtar.

  Systemstorlek: 9,0 kW

 7. Marie-Louise, Tungelsta

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket tillmötesgående och proffsiga. Bra med personligt besök före offert.

  Systemstorlek: 8,4 kW

 8. Roger, Norrtälje

  Installation:

  Kundmottagande:

  En jättebra firma. Alltid välbemötande när man ringer. En del små missar vid installationen, men det rättade dom till omedelbart utan tjafs. Toppenkillar allihop. Fungerar perfekt.

  Systemstorlek: 7,6 kW

 9. Elisabeth, Huddinge

  Installation:

  Kundmottagande:

  Väldigt trevliga i all kontakt, tyvärr ostrukturerade i installationsfasen och dök upp utan förvarning samt en massa åkande för att hämta materiel.

  Systemstorlek: 14,7 kW

 10. Robert, Trångsund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket snyggt och proffsig jobb, mycket positiva reaktioner från grannar. Mycket lätt att samarbeta med företaget då dom vill att jag skall vara 100% nöjd .Viss försening uppstod men det viktigaste är att jag fått en anläggning som jag är nöjd med. Denna anläggning är på 16.2 kW. Jag rekommenderar detta företag.

  Systemstorlek: 16,2 kW

Stockholm Solenergi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar