Stockholm Solenergi

4,62

Vi installerar solceller, elbilsladdare och batterier. Lösningarna är alltid skräddarsydda, kompletta och med fast pris. Alla montage utförs av våra erfarna och kunniga montörer, självklart med kollektivavtal.

Läs mer

Stockholm Solenergi installerar solceller, elbilsladdare och batterier. Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar, komplett och med fast pris till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, gårdar och lantbruk. Alla montage utförs av våra erfarna och kunniga montörer, självklart anställda med kollektivavtal. Vi arbetar schyst helt enkelt! Stockholm Solenergi (av Bolagsverket registrerad bifirma till Mälar Bygg och Montageservice i Sthlm AB) är registrerad Elinstallatör hos Elsäkerhetsverket.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Stockholm Solenergi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • En anläggning på 10,8kW där vi valt att inte fästa montagesystemet i taket, istället tynger stenplattor ner systemet. Panelerna är uppvinklade 10 grader. 40 st 270W solpaneler från JA Solar och växelriktare från Fronius. Utmärkt för tak < 6 grader lutning då takets tätskikt inte behöver penetreras med fästen.

 • Denna anläggning på 11,8 kW, med svarta solpaneler från Tyska Luxor är på 275 Wp/st, och är utrustad med växelriktare och optimerare från SolarEdge. Tack vare Solar Edge optimerarna har solpaneler kunnat placeras i olika riktningar och i olika lutningar på taket, takkupan och på garaget.

 • Här har vi exempel på en snygg liten anläggning där panelerna integrerats i taket. Det integrerade systemet är av märket SOL 50. Kunden passade på att ersätta en del av betongpannorna med solpaneler. Hela taket hade kunnat utnyttjas om en större anläggning hade önskats. 270 Wp svarta paneler från JA Solar.

Kundomdömen

4,62 i genomsnitt (16 omdömen)

 1. Andreas, Järfälla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Fick ett bra pris och en trevlig säljare som var hjälpsam. Installationen gick smidigt. Problemet var att bolaget inte hade koll på att Eon som äger nätet hade regel att man måste ha mätare och brytare inom armlängds avstånd samt att den ska vara lättillgänglig. Det gjorde att när allt var klart och mätaren skulle bytas av Eon var det inte tillåtet. Det var här problemen började. Det tog flera månader där jag själv fick driva på att hitta en person som kunde gräva fram kabeln i marken för att brytare och mätare skulle sitta bredvid varandra utomhus. Gick massor av tid och jag fick driva på bolaget för att saker skulle hända. Det var framförallt elektrikern som var flaskhalsen. Han ville jobba sent för att han var ledig på fredagar samt att han lämnade stora fula märken på flera ställen. Elektrikern ville inte känna sig vid detta men solcellsbolaget tog dock på sig detta men väntar fortfarande på åtgärd som har utlovats. Hade inte problemet med elektrikern uppstått hade jag givit bolaget 4 eller 5. Att inte ha koll på Eons (då) nya regler hade varit överkomligt. Långsamt agerande på de händelser som uppstod och inte åtgärda skadorna som utlovats drar ned betyget. Det sammanvägda betyget blir 3 men elektrikern blir 1 eller 2.

  Systemstorlek: 11,0 kW

 2. Sven-Ingvar, Rönninge

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kort leveranstid med bra pris. Installation och kabeldragning enligt önsmål.

  Systemstorlek: 18,9 kW

 3. Björn, Stockholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kändes mycket seriösa då Stockholm solenergi, tillskillnad från endel konkurrenter, gjorde hembesök utan krav på några som helst åtaganden från vår sida.

  Systemstorlek: 12,0 kW

 4. Stefan, Järfälla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra grundarbete lite slarv vid elinstallation och vi igångkörning.

  Systemstorlek: 13,0 kW

 5. Anders, Sundbyberg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket professionella och enkla att ha att göra med, från första kontrakt till installation och även vid frågor efter installation. De var mycket lyhörda och villiga att diskutera fram en lösning som passade oss.

  Systemstorlek: 11,3 kW

 6. Jan, Sollentuna

  Installation:

  Kundmottagande:

  Vi fick en kraftig försening av leveransen. Början Juni var det när vi beställde i mars men montaget blev först i början av augusti. 3 månader efter utlovat.

  Systemstorlek: 11,0 kW

 7. Börge, Trångsund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt och kundvänlig

  Systemstorlek: 17,0 kW

 8. Hans, Järfälla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt genomfört uppdrag. Kom på överenskommen tid. Klara när dom lovat. Tekniskt väl genomförd installation. Inget krav på förskottsbetalning. Fakturering när anläggningen var klar och ansluten till nätet.

  Systemstorlek: 8,6 kW

 9. Gert, Värmdö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande av leverantören, blev något fel vid driftsättningen av anläggningen men det åtgärdades snabbt efter påpekande

  Systemstorlek: 9,8 kW

 10. Raimo, Gudö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabba, effektiva killar. Elektrikern var en riktig duracellkanin. All montering av hög kvalité vad man kan se nu. Hjälpte tom att montera mina vindskiveplåtar.

  Systemstorlek: 9,0 kW

Stockholm Solenergi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar