Stockholm Solenergi

4,59

Vi installerar solceller, elbilsladdare och batterier. Lösningarna är alltid skräddarsydda, kompletta och med fast pris. Alla montage utförs av våra erfarna och kunniga montörer, självklart med kollektivavtal.

Läs mer

Stockholm Solenergi installerar solceller, elbilsladdare och batterier. Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar, komplett och med fast pris till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, gårdar och lantbruk. Alla montage utförs av våra erfarna och kunniga montörer, självklart anställda med kollektivavtal. Vi arbetar schyst helt enkelt! Stockholm Solenergi (av Bolagsverket registrerad bifirma till Mälar Bygg och Montageservice i Sthlm AB) är registrerad Elinstallatör hos Elsäkerhetsverket.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Stockholm Solenergi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • En anläggning på 10,8kW där vi valt att inte fästa montagesystemet i taket, istället tynger stenplattor ner systemet. Panelerna är uppvinklade 10 grader. 40 st 270W solpaneler från JA Solar och växelriktare från Fronius. Utmärkt för tak < 6 grader lutning då takets tätskikt inte behöver penetreras med fästen.

 • Denna anläggning på 11,8 kW, med svarta solpaneler från Tyska Luxor är på 275 Wp/st, och är utrustad med växelriktare och optimerare från SolarEdge. Tack vare Solar Edge optimerarna har solpaneler kunnat placeras i olika riktningar och i olika lutningar på taket, takkupan och på garaget.

 • Här har vi exempel på en snygg liten anläggning där panelerna integrerats i taket. Det integrerade systemet är av märket SOL 50. Kunden passade på att ersätta en del av betongpannorna med solpaneler. Hela taket hade kunnat utnyttjas om en större anläggning hade önskats. 270 Wp svarta paneler från JA Solar.

Kundomdömen

4,59 i genomsnitt (27 omdömen)

 1. Per, Järfälla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Konkurrenskraftig offert (fick säkert 7-8 st totalt med olika alternativ). Leverans klar innan utfäst datum. Heleuropeiskt system.

  Systemstorlek: 11,7 kW

 2. Bengt, Åkersberga

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffs

  Systemstorlek: 11,0 kW

 3. Mikael, Södertälje

  Installation:

  Kundmottagande:

  Plus: installation skedde nästan på utlovat datum, och med det material som offererats. Minus: Installerades helt utan säkerhetslösningar för personal: ingen byggställning, paneler bars via stege, personal utan säkerhetssele. Viss material saknades men anskaffades snabbt. Besiktning av oberoende, godkänd firma genomfört visade att installation ej skett enligt tillverkares föreskrift och därmed risk att garanti ej gäller för paneler. Installatör har valt att inte svara på frågor.

  Systemstorlek: 10,0 kW

 4. Patrik, Spånga

  Installation:

  Kundmottagande:

  Det vi avtalat hölls. Jag hade synpunkter på dragningen av en sladd som dom åtgärdade direkt utan krångel!

  Systemstorlek: 15,0 kW

 5. George, Järfälla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Säljaren är kunnig och besvarar frågor med enkla svar. Installationen genomfördes smidigt och snabbt. Elektrikern var super kunnig och trevlig.

  Systemstorlek: 15,8 kW

 6. Thorbjörn, Järfälla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Lösningsorienterade trots leveransutmaningar. Satte till och med temporärt in en annan växelriktare så att jag kunde komma igång medan vi väntade på min riktiga.

  Systemstorlek: 12,3 kW

 7. Jonas, Sigtuna

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra snabba svar vid kontakt. Bästa pris bland de offerter vi fick. Proffsigt bemötande hela vägen. Vi kunde diskutera olika alternativa lösningar.

  Systemstorlek: 11,7 kW

 8. Robert, Hässelby

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevlig försäljare samt mycket bra montörer. Tog lite tid bara innan det var helt klart

  Systemstorlek: 10,0 kW

 9. Ulf, Nynäshamn

  Installation:

  Kundmottagande:

  Rak o trevlig dialog med säljaren, Niklas. Fackmässig och snabb installation av 42 paneler och tillhörande apparater. Fungerade felfritt från första minuten. Lätt att följa i appen.

  Systemstorlek: 17,0 kW

 10. Stefan, Stockholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt bemötande och installation. Dock en del mindre kvarstående arbete som skulle utföras efter erlagd betalning. Det drar verkligen ut på tiden nu, sensmoralen är att inte betala förrän allt är färdigt! De är dock snabba på att svara på frågor.

  Systemstorlek: 12,0 kW

Stockholm Solenergi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar