Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Stockholm Solenergi

Designar, säljer och monterar er solcellsanläggning. Högsta kvalitet till lägsta pris. Konsultation på plats. Vi sköter kontakterna med elnätsbolag, myndigheter samt söker energibidrag. Vi finns i Stockholm och i Kalmar.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Robert

  Trångsund

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M12 4

  Systemstorlek

  16,2 kW

  Omdöme

  Mycket snyggt och proffsig jobb, mycket positiva reaktioner från grannar. Mycket lätt att samarbeta med företaget då dom vill att jag skall vara 100% nöjd .Viss försening uppstod men det viktigaste är att jag fått en anläggning som jag är nöjd med. Denna anläggning är på 16.2 kW. Jag rekommenderar detta företag.

 • Erich

  Herräng

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M07 7

  Systemstorlek

  6,6 kW

  Omdöme

  Bra pris, bra och snabb respons på frågor då jag gjorde installationen själv.

 • Robert

  Skogås

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M07 5

  Systemstorlek

  3,6 kW

  Omdöme

  Noggrann och effektiv

Referensanläggningar

 • Denna anläggning på 11,8 kW, med svarta solpaneler från Tyska Luxor är på 275 Wp/st, och är utrustad med växelriktare och optimerare från SolarEdge. Tack vare Solar Edge optimerarna har solpaneler kunnat placeras i olika riktningar och i olika lutningar på taket, takkupan och på garaget.

 • Denna anläggning på 10,8kW är ett montage där vi valt att inte fästa montagesystemet i taket utan istället tynger ner systemet med stenplattor. Panelerna är uppvinklade 10 grader. 40 st 270W solpaneler från JA Solar och växelriktare från Fronius. Utmärkt för tak < 6 grader lutning då takets tätskikt inte behöver penetreras med fästen.

 • Här har vi exempel på en snygg liten anläggning där panelerna integrerats i taket. Betongtakpannorna ligger runt panelerna. Det integrerade systemet är av märket SOL 50. Kunden passade på att ersätta en del av betongpannorna med solpaneler på nybygget. Hela taket hade kunnat utnyttjas om en större anläggning hade önskats. 270 Wp svarta paneler från JA Solar.

Längre beskrivning från Stockholm Solenergi

Stockholm Solenergi tar hand om hela processen att skaffa solceller. Efter kontakt med oss kommer vi på besök för att utreda fastighetens förutsättningar för en bra solcellsanläggning och informerar oss om vilka krav och önskemål du som kund har. Tillsammans kommer vi fram till om det ska vara standardpaneler eller svarta premiumpaneler, standard eller högeffektiva. Vi kollar om panelerna kommer att skuggas eller ej. Besöket är kostnadsfritt och du binder dig inte för något. Efter besöket projekterar och offererar vi ett eller flera prissatta förslag, grundat på resultatet av mötet. Vi säljer och monterar endast paneler och övriga komponenter från välrenommerade tillverkare som tex Trina, Luxor, LG, JA och REC. Växelriktaren, som är hjärtat i anläggningen, kommer från Solar Edge, Fronius eller SMA. Vi monterar även takintegrerade system samt carports med tak av solpaneler. Samtliga komponenter har mycket långa fabriksgarantier. Vi kan tak eftersom vi har mångårig erfarenhet av byggnadsplåtslageri. Om så önskas, monterar vi även taksäkerhetsprodukter som snörasskydd, stegar, räcken och gångbryggor som ofta sotarna ställer krav på. Stockholm Solenergi (av Bolagsverket registrerad bifirma till Mälar Bygg och Montageservice i Sthlm AB) är registrerad Elinstallatör hos Elsäkerhetsverket. Vi sköter hela den administrativa processen med anmälningar, till nätbolag, ansökningar om elcertifikat och energibidrag.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!