Sun4Energy

4,73

Sun4Energy utför nyckelfärdiga installationer av solcellsanläggningar på alla typer av tak och även markinstallationer. Vår framgång mäter vi i hur nöjd du är.

Läs mer

Vi hjälper dig med allt från ansökan av bidrag till kontakt med nätägare.En viktig del av vår kontakt med dig är att du ska förstå allt vi gör och val av material samt hur du övervakar din nya solcellsanläggning. Sun4Energy finns både i Örebro, Strömstad och Stockholm.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Sun4Energy:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Örebro 15,9kW 53st 300W Monopaneler från JA Solar på Falsat plåttak. SolarEdge växelriktare med optimerare.

 • Industriinstallation i Lindesberg 64,8kW, 240 polykristallina 270W monterat på plåttak. 2 st 25kW SolarEdge växelriktare.

 • Örebro 37,8kW, 140 paneler 270W på plåttak. 2 stycken SolarEdge 17kW växelriktare.

Kundomdömen

4,73 i genomsnitt (13 omdömen)

 1. Anders, Motala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Höll tider för materialleveranser och installation av paneler på ett bra sätt. Bra support med appen och inhämtande av godkännande från eldistributören. Nöjd!

  Systemstorlek: 2,2 kW

 2. Krister, Flärke

  Installation:

  Kundmottagande:

  Säljaren Niklas för Norra distriktet tar verkligen hand om sina kunder. Trots strul med leveranser och tillgången på material under pandemin så blev det ett lyckat projekt.

  Systemstorlek: 9,0 kW

 3. Robin, Sundsvall

  Installation:

  Kundmottagande:

  Seriös och lyhörd leverantör som levererade det dom lovade. Lite problem med installationen pga ny i branschen. Men inga skador eller fel som inte blev åtgärdad. Jag rekomenderar.

  Systemstorlek: 14,0 kW

 4. Christer , Sigtuna

  Installation:

  Kundmottagande:

  En mycket trevlig säljare och när väl panelerna levererades så gick montaget snabbt. Önskar att det hade varit lika enkelt att få kontakt med kontoret nu efteråt

  Systemstorlek: 12,0 kW

 5. Tom, Brottby

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kunnig och noggrann personal

  Systemstorlek: 23,0 kW

 6. Per-Olof, Ellös

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabbt och smidigt.

  Systemstorlek: 6,2 kW

 7. Eivor, Örebro

  Installation:

  Kundmottagande:

  Fick omedelbar kontakt vid förfrågan och installationen var klar en vecka efter beställning.

  Systemstorlek: 17,0 kW

 8. Per-Olof, Örebro

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra offert. Fullgod installation på utlovad tid.

  Systemstorlek: 13,3 kW

 9. Lars, Örebro

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande, gjorde allt för att vi skulle bli nöjda

  Systemstorlek: 14,8 kW

 10. Kenneth, Ed

  Installation:

  Kundmottagande:

  Vid våra första samtal tog säljaren för Sun4Energy våra tankar och önskemål på största allvar. Känslan var hela tiden att vi tillsammans skapade slutprodukten från första besöket på plats till överlämnandet när anläggningen startade upp. Installationen blev försenad pga. vårens Coronapandemi, men hela tiden hölls vi underrättade om hur leveranser mm såg ut. När installationen startade gjordes detta mycket proffsigt med kunniga montörer. En avstämning gjordes med oss som kund innan man gjorde första spadtaget för att det skulle bli så som vi önskade. Uppförandet av anläggningen, som är en markanläggning med Italienska Treesystem, tog ca 8 arbetsdagar inklusive elarbete. Efter installationen var klar och anläggningen var godkänd fick vi en komplett dokumentation över systemet som var väl utförd. Som slutord vill jag lyfta fram uppföljningsarbetet. Leverantören verkligen tog sitt ansvar att anläggningen skulle fungera som tänkt och justerade de små detaljer som vi som kund påpekade. Vi tackar Hans-Christer och hans gäng för ett mycket väl utfört arbete.

  Systemstorlek: 29,4 kW

Sun4Energy

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar