Sun4Energy

4,63

Sun4Energy utför nyckelfärdiga installationer av solcellsanläggningar på alla typer av tak och även markinstallationer. Vår framgång mäter vi i hur nöjd du är.

Läs mer

Vi hjälper dig med allt från ansökan av bidrag till kontakt med nätägare.En viktig del av vår kontakt med dig är att du ska förstå allt vi gör och val av material samt hur du övervakar din nya solcellsanläggning. Sun4Energy finns både i Örebro, Strömstad och Stockholm.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Sun4Energy:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Örebro 15,9kW 53st 300W Monopaneler från JA Solar på Falsat plåttak. SolarEdge växelriktare med optimerare.

 • Industriinstallation i Lindesberg 64,8kW, 240 polykristallina 270W monterat på plåttak. 2 st 25kW SolarEdge växelriktare.

 • Örebro 37,8kW, 140 paneler 270W på plåttak. 2 stycken SolarEdge 17kW växelriktare.

Kundomdömen

4,63 i genomsnitt (18 omdömen)

 1. Paul, Enebyberg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra och professionella

  Systemstorlek: 10,0 kW

 2. Mikael, Skövde

  Installation:

  Kundmottagande:

  Installation skedde enligt tidsplan. Professionella installatörer som var lätta att ha dialog med under arbetets gång kring önskemål om kabeldragning och liknande. Fördröjning av uppstart av anläggningen pga miss i kommunikationen mellan installatör och elnätsbolaget. Oklart vems fel det var med det verkar ha varit elnätsbolaget. I samband med detta behövde jag ligga på en del för att det hela skulle komma vidare. Hade jag inte behövt det hade det blivit 5 i kundmottagande.

  Systemstorlek: 15,0 kW

 3. Feras, Norrköping

  Installation:

  Kundmottagande:

  Generellt är jag mycket nöjd med Sun4Energy.

  Systemstorlek: 9,3 kW

 4. Willy, Katrineholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevligt bemötande av både amin och hantverkare. Svarar alltid i telefon. Tydlig information om komponenterna och arbetet med installationen och totala kostnaderna.

  Systemstorlek: 14,4 kW

 5. Hans, Åmmeberg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra mottagande och relativ snabb leverans. Lite strul med material som inte kom med första gången men det påverkade mest Sun4Energy som fick åka flera gånger. Att Vattenfall lät vänta på sig med installation av ny elmätare är ju inte Sun4Energys ansvar. Wifi-kopplingen från min router i huset till solpanelens styrenhet i boden var svag pga avståndet så fick brygga med en förstärkare. Hade trott att snön skulle bara glida av panelerna men så var det inte. Nu väntar jag på rätt dag att fälla ned några stora träd som skymmer solpanelerna men har fortfarande tid på mig. Kan verkligen rekommendera Sun4Energy.

  Systemstorlek: 9,7 kW

 6. Anders, Motala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Höll tider för materialleveranser och installation av paneler på ett bra sätt. Bra support med appen och inhämtande av godkännande från eldistributören. Nöjd!

  Systemstorlek: 2,2 kW

 7. Krister, Flärke

  Installation:

  Kundmottagande:

  Säljaren Niklas för Norra distriktet tar verkligen hand om sina kunder. Trots strul med leveranser och tillgången på material under pandemin så blev det ett lyckat projekt.

  Systemstorlek: 9,0 kW

 8. Christer , Sigtuna

  Installation:

  Kundmottagande:

  En mycket trevlig säljare och när väl panelerna levererades så gick montaget snabbt. Önskar att det hade varit lika enkelt att få kontakt med kontoret nu efteråt

  Systemstorlek: 12,0 kW

 9. Robin, Sundsvall

  Installation:

  Kundmottagande:

  Seriös och lyhörd leverantör som levererade det dom lovade. Lite problem med installationen pga ny i branschen. Men inga skador eller fel som inte blev åtgärdad. Jag rekomenderar.

  Systemstorlek: 14,0 kW

 10. Tom, Brottby

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kunnig och noggrann personal

  Systemstorlek: 23,0 kW

Sun4Energy

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar