Svenskt Byggmontage AB

4,87

Svenskt Byggmontage AB erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar där vi är med och tar ansvar hela vägen, från projektering, bidragsansökan till drift och även underhåll.

Läs mer

Svenskt Byggmontage AB är solcellsinstallatören som tar ansvar hela vägen från ett första besök till nyckelfärdig anläggning. Vi gör allt ifrån villainstallationer, lantbruk, bostadsrättföreningar och kommersiella installationer. Vårt arbete innefattar bland annat projektering, hjälp med underlag, installation och även underhåll. Vi använder oss mestadels av Solar Edge optimerade system för en högkvalitativ prestanda vad gäller växelriktare och optimerare. I dagsläget kan vi även erbjuda solpaneler och soltakpannor från världsledande fabrikat. Med mångårig erfarenhet i en relativt ung bransch garanterar Svenskt Byggmontage AB 100% kundnöjdhet i alla lägen.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Svenskt Byggmontage AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Lantbruk, Fleninge 70kW. Komplett optimerat system av märke Solar Edge med 270w solpanel från Jinko solar. Monterat i stående läge ovanpå korrugerad plåt. Efter kunds önskemål tillämpades här montage i uppdelade fält för enkel tillgänglighet.

 • Villa, Vellinge 17 kW. Villaanläggning med paneler av märke JA solar (300w), växelriktare från Fronius. Väl utförd och stilren anläggning.

 • Bostadsrättsförening, Helsingborg 102 kW. Komplett optimerat system av märke Solar Edge med 270w poly solpanel från Jinko solar. Monterat i stående läge ovanpå takpannor. Snabbt och smidigt med montagesystem från Schletter.

Kundomdömen

4,87 i genomsnitt (4 omdömen)

 1. Richard, Löddeköpinge

  Installation:

  Kundmottagande:

  Professionella effektiva och trevliga montörer. Säljaren har ett bra kundmottagande och har svarat på tekniska frågor vid drift tagningen av anläggningen.

  Systemstorlek: 15,0 kW

 2. Richard, Löddeköpinge

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabb respons på allt. Bra teknisk kunnande och effektiv installation.

  Systemstorlek: 14,0 kW

 3. Lutz, Trelleborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Många har tagit för många order och blir följdaktligen inte klar med installationen i lovat tid så även Byggmontaget.

  Systemstorlek: 9,0 kW

 4. Torbjörn, Lund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra bemötande och kompetens. Rekommenderas.

  Systemstorlek: 8,1 kW

Svenskt Byggmontage AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar