Täta Tak Energi

3,00

Täta Tak Energi erbjuder en helhetslösning inom montering av solceller, andra energiprodukter samt renovering av tak och fastighetens yttre skal. En viktig del för att säkerställa en hållbar och långsiktig installation.

Läs mer

Vi på Täta Tak Energi vet vad vi pratar om. Taket är vår bakgård sedan mer än två decennier och du kan känna dig helt lugn i ett samarbete med oss. Vi arbetar nära dig som kund och enbart med kvalitetsprodukter och godkända installationer. Våra solpaneler omvandlar solljus till energi på ett effektivt sätt under tiden du gör annat. Panelerna är helt underhållsfria och kommer med en lång, trygg och omfattande garanti. Vi är med dig hela vägen. Både enkelt och smidigt.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Täta Tak Energi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Detta är en solcellsinstallation på papptak till en kund i Åstorp med helsvarta solpaneler från JA Solar, med en effekt på 325W. Installationen är optimerad med SolarEdge.

 • Detta är en solcellsinstallation till en bostadsrättsförening i Ängelholm med 690st solpaneler och toppeffekt på 224,25kW.

 • Detta är en lantbruksinstallation till en kund i Fleninge med helsvarta solpaneler från Trina Solar, med en effekt på 325W. Installationen är optimerad med SolarEdge.

Kundomdömen

3,00 i genomsnitt (2 omdömen)

 1. Jan, Halmstad

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snygg, snabb och proffsig installation

  Systemstorlek: 14,0 kW

 2. Filip, Klippan

  Installation:

  Kundmottagande:

  Detta är ett av mina sämsta köp någonsin. Accepterade offert i början av juni 2021, nu är det i slutet av december 2021 och jag kan fortfarande inte åtnjuta någon elproduktion. Företaget har slutat att svara på mail och hänvisar till andra som inte svarar på mail. Fakturan skickades till mig innan installationen är klar och jag var tvungen att bestrida den. Det finns fortfarande ingen prognos för när arbetet kommer att vara klart. Elnätsleverantören är inte informerad av Täta Tak Energi vilket innebär att kontroll av anläggningen inte kan genomföras. Allt med detta köp är under all kritik, beställ inte ifrån dem.

  Systemstorlek: 4,1 kW

Täta Tak Energi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar