Villakraft AB

Din leverantör av solpaneler i Gävleborg. Vi projekterar, monterar samt driftsätter er anläggning. Allt som krävs för att bli din egen elproducent.

Läs mer

Din lokala leverantör av solenergi i Hälsingland. Villakraft AB är en totalentreprenör med över 20 års erfarenhet. Vi projekterar, monterar och driftsätter din solcellsanläggning. Allt som krävs för att du skall bli din egen elproducent.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Villakraft AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Villa i Torsby med 29 st 405 W paneler från Longi. Växelriktaren är från Solis och på 10 kW.

 • Villa i Ygsbo med 33 st paneler från JA. Hybridväxelriktare på 10 kW och batteri på 9,6 kWh från Sungrow.

 • Större anläggning i Färila på 33,8 kWp bestående av 104 paneler från Longi och monterat på två hustak. Växelriktare är en Solaredge på 27 kW med dubbeloptimerare.

Kundomdömen

Villakraft AB har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Villakraft AB

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar