Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

DT Energi

Hög kvalitet, bra garantier och kunden i centrum är ledord hos oss på DT Energi. Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig anläggning.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • Föreningsbyggnad som fått 36 st Jinko Eagle Perc-paneler på taket. Dessa paneler är på 300 W styck och är perfekt för nordiskt klimat eftersom de är extra bra på att generera energi även då det inte är direkt solljus.

  • På nybyggda bostadskvarteret lyckosvingen utanför Ljungskile har vi installerat 115 st helsvarta paneler á 275 W från Talesun. Hela anläggningen är på 31,6 kW.

  • Installation på folkhögskola, 90 paneler, totalt 27 kW. På bilden syns skolans biosalong, som fått 54 st helsvarta 300 W-paneler av märket Axitec på taket.

Längre beskrivning från DT Energi

DT Energi (DalaTrähus Energi) är ett dotterbolag till DalaTrähus AB, som säljer och bygger prefabricerade hus på västkusten med omnejd. Företaget grundades redan 1967 och omfattar nu ett femtontal säljare, konstruktörer och administratörer. Tillsammans med våra leverantörer har vi expertkunskap gällande vilka solceller som passar bäst för varje tak, vilken växelriktare som ger mest effekt och hur solpanelerna görs mest effektiva. Eftersom vi skräddarsyr din anläggning blir effekten maximal utifrån ditt taks förutsättningar. Detta får du hos oss: • Mycket god service och snabba svar på dina frågor • Guidning och hjälp från början till slut • En skräddarsydd anläggning för just ditt tak • Support även efter att anläggningen är igång • Garantier som sträcker sig ända tillbaka till tillverkaren

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!