DT Energi

4,73

Hög kvalitet, bra garantier och kunden i centrum är ledord hos oss på DT Energi. Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig anläggning.

Läs mer

DT Energi (DalaTrähus Energi) är ett dotterbolag till DalaTrähus AB, som säljer och bygger prefabricerade hus på västkusten med omnejd. Företaget grundades redan 1967 och omfattar nu ett femtontal säljare, konstruktörer och administratörer. Tillsammans med våra leverantörer har vi expertkunskap gällande vilka solceller som passar bäst för varje tak, vilken växelriktare som ger mest effekt och hur solpanelerna görs mest effektiva. Eftersom vi skräddarsyr din anläggning blir effekten maximal utifrån ditt taks förutsättningar. Detta får du hos oss: • Mycket god service och snabba svar på dina frågor • Guidning och hjälp från början till slut • En skräddarsydd anläggning för just ditt tak • Support även efter att anläggningen är igång • Garantier som sträcker sig ända tillbaka till tillverkaren

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns DT Energi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • På ett fritidshus i Trollhättan har DTenergi installerat 15st helsvarta 340W-paneler från tyska Axitec. I samband med installation av solceller så installerade DTenergi även en Charge amps Halo laddstation.

 • På en villa i Uddevalla kommun installerade DTenergi 36st solpaneler varje solpanel är på 320w styck med 25 års effektgaranti. Monteringssystemet som installerades kommer från Esdec som gör att man inte går igenom takpappen.

 • I Svanesund har DTenergi installerat 53 st svarta/transparenta 330W glas/glas paneler från Luxor fördelat på tre olika takytor. Denna solpanel har glas på båda sidor och tack vare detta har solpanelen både produkt- och effektgaranti på fantastiska 30 år.

Kundomdömen

4,73 i genomsnitt (17 omdömen)

 1. Tommy, Munkedal

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra folk, lätta att ha att göra med.

  Systemstorlek: 10,5 kW

 2. Marie, Stenungsund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Leveransen tog lång tid men när den väl kom gick allt väldigt snabbt.

  Systemstorlek: 11,0 kW

 3. Christer, Ljungskile

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabbt Snyggt Serviceinriktat

  Systemstorlek: 19,0 kW

 4. Joakim, Stenungsund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra bemötande, trevlig personal, och framförallt väldigt duktiga. Du betalar inget förrän allt är installerat och klart.

  Systemstorlek: 15,0 kW

 5. Kent, Svenshögen

  Installation:

  Kundmottagande:

  Tidig kontakt med elleverantör

  Systemstorlek: 15,0 kW

 6. Hannah, Brastad

  Installation:

  Kundmottagande:

  Enkla i kontakten och snabba med offerter med olika alternativ enligt våra önskemål. Vi var mycket nöjda med arbetet och de var flexibla och kommunikativa.

  Systemstorlek: 6,0 kW

 7. Eva, Trollhättan

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevligt o bra kundbemötande!

  Systemstorlek: 5,1 kW

 8. Felix, Hamburgsund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Första mötet med leverantören var klockrent och vi fick ett väldigt bra intryck. All kommunikation gällande offerter och tekniska frågor sköttes väldigt professionellt. Tyvärr skedde några missförstånd utmed vägen, men i det stora hela är vi väldigt nöjda med DT Energi och den anläggning som blev installerad.

  Systemstorlek: 15,0 kW

 9. Lars, Tjörn

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra. Problemlösningsorienterad och fixar även lite udda önskemål.

  Systemstorlek: 9,0 kW

 10. Peter, Svanesund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabba, trevliga och proffsiga

  Systemstorlek: 7,0 kW

DT Energi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar