Solkraft Sverige - Solcellskollen

Solkraft Sverige

4.6

Solkraft Sverige erbjuder totalentreprenad inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi hjälper dig genom varje steg – från rådgivning, projektering och pappersexercis till färdig montering, installation och driftsatt anläggning.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solkraft Sverige:

Erbjudande

Referensanläggningar

På Backaskolan i Lund har vi på uppdrag av Lunds kommun installerat en 130 kvm stor anläggning om 23 kW. De monokristallina panelerna på 290 W från Solarworld har kompletterats med en växelriktare från SMA. Årlig elproduktion strax över 23 000 kWh.

Kundomdömen

4.6 i genomsnitt (16 omdömen)
  • Bengt, Sävedalen
   Installation:
   Kundmottagande:

   Mycket trevlig och engagerad säljare har varit kontaktperson under hela processen. Mycket trevlig, ambitiös och noggrann montageledare har ansvarat för montaget. Trevlig och bra montagepersonal. Jag är själv elkonsult och elbesiktningsman sedan många år och har erfaren...

   January 21, 2021 Systemstorlek: 17 kW
  • Ingvar, Göteborg
   Installation:
   Kundmottagande:

   Installationen blev verkligen försenad pga fel av säljarens löfte hade tydligen inte solpanelen kvar på lager ny beställningen. offerten tecknades den 31/3 blev klart med mätare gbg energi 4/9 alltså hela sommaren utan solel - inte godkänt.

   October 25, 2020 Systemstorlek: 12.35 kW
  • Per, Landvetter
   Installation:
   Kundmottagande:

   Det slutförda arbetet var proffsigt och enl ök. Resan dit var tyvärr tråkig då min takläkt (som profilerna fästs i) var dålig. Inte leverantörens fel naturligtvis, men Solkraft hade inspekterat mitt tak och givit klartecken innan och det litade jag på. Solkraft ville in...

   October 20, 2020 Systemstorlek: 11 kW

   Urban från Solkraft Sverige:

   Tråkigt att du känner så men takets skick ligger ej på Solkraft som du själv beskriver och det står tydligt i köpeavtalet. Solkraft var på plats innan montage och gick tillsammans med dig igenom de delar vi kunde se. Inifrån den stora inne vinden som vi gick upp på såg allt jättefint ut (råsponten). Vi lyfte även på 10 talet tegelpannor på 3 olika tak och pappen och läkten såg fin ut utifrån. Vi kan omöjligt gå igenom hela taket, då hade vi ju fått lyfta på merparten av pannorna. Att du haft läckage och således murken och dålig läkt kan vi ej ansvara för där solcellerna monteras. Vi såg ej detta på platsbesöket och som du själv beskriver är det inte leverantörens fel och hade vi sett detta på plats hade vi ju självklart tagit upp detta. Mvh Urban, Solkraft Sverige

   November 5, 2020

  • Micael, Fjärås
   Installation:
   Kundmottagande:

   Mycket proffesionellt företag. Nöjd med allt från beställning till driftsättning. Rekommenderas!

   September 2, 2020 Systemstorlek: 7.8 kW
  • Andreas, Hultafors
   Installation:
   Kundmottagande:

   Enkla och raka. Inget krångel och tydliga från start till mål.

   September 1, 2020 Systemstorlek: 17.3 kW
  • Carl, Lerum
   Installation:
   Kundmottagande:

   Bra och proffesionella, klara besked under hela inköps och installationsprocessen och snabba på att besvara alla frågeställningar som kom upp. Även efter installationen har de en bra kundtjänst som hjälper till. Kan verkligen rekommendera dessa.

   August 12, 2020 Systemstorlek: 9.5 kW
  • Agneta, Lerum
   Installation:
   Kundmottagande:

   Offerten lite luddig i vad som krävdes av oss

   May 11, 2020 Systemstorlek: 8.1 kW
  • BRF Bollen 1461, Mellerud
   Installation:
   Kundmottagande:

   Solkraft ville komma och titta och bedöma utifrån detta vilket hustak som var effektivast och vilken sorts solceller som gav bäst effekt! snabba och hjälpsamma! och bra priser! Rekommenderas varmt!

   December 11, 2019 Systemstorlek: 17 kW
  • Mikael, Göteborg
   Installation:
   Kundmottagande:

   Solkraft var den leverantören av alla jag träffade som var mest professionella i sin lösning till våran anläggning. Det var dom som tog uppgiften mest seriöst, var noggranna i sin planering och kom med den bästa lösningen för oss.

   December 10, 2019 Systemstorlek: 7.9 kW
  • Ulrika, Dösjebro
   Installation:
   Kundmottagande:

   Trevlig och mycket tillmötesgående säljare (Olle) och alltid lätt att få tag i någon på kundservice när det behövs. Montörerna slarvade en del när de satte upp fästena till panelerna och det har fortfarande inte blivit åtgärdat trots upprepade kontakter så därför blir d...

   November 29, 2019 Systemstorlek: 9.5 kW

Solkraft Sverige

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar