Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Solkraft Sverige

Solkraft Sverige erbjuder totalentreprenad inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi hjälper dig genom varje steg – från rådgivning, projektering och pappersexercis till färdig montering, installation och driftsatt anläggning.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Anders

  Torup

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M12 6

  Systemstorlek

  12 kW

  Omdöme

  Personligt och engagerat.

Referensanläggningar

 • På detta parhus i Kungälv har vi installerat 2 st solcellsanläggningar om 9,6 kW med SolarEdge växelriktare och LG 320 W helsvarta monokristallina paneler. Anläggningarna beräknas vardera producera 9 500 kWh per år.

 • På denna lantbruksfastighet med plåttak i Lyrestad har vi har vi installerat en solcellsanläggning om 33 kW med totalt 110 st 300 W-paneler från BenQ samt växelriktare från SolarEdge. Den totala panelytan är 181,5 kvm och den årliga elproduktionen ligger på ca 33 000 kWh.

 • På Backaskolan i Lund har vi på uppdrag av Lunds kommun installerat en 130 kvm stor anläggning om 23 kW. De monokristallina panelerna på 290 W från Solarworld har kompletterats med en växelriktare från SMA. Årlig elproduktion strax över 23 000 kWh.

Längre beskrivning från Solkraft Sverige

Vi på Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en av många leverantörer som erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar med totalentreprenad. Hur skiljer vi oss från mängden? Vi har medvetet valt att inte göra priset till vår främsta konkurrensfördel. Istället levererar vi kundanpassade lösningar med kvalitetspaneler som håller i längden. Givetvis med generösa garantier som är svåra att överträffa. Sedan 2014, då vi startade vår verksamhet, har vi genomfört hundratals lyckade installationer. Även om vi givetvis lär oss något nytt varje dag är det nu få som slår oss på fingrarna när det gäller kunskap om solenergilösningar. Alla som anlitar oss kan känna sig trygga med att vi har den kompetens som krävs för att skapa den bästa lösningen utifrån kundens önskemål och fastighetens förutsättningar. Med vår noggrannhet vid materialval, montering och installation kan du lita på att du får paneler och komponenter i världsklass monterade och installerade av proffs. Vårt främsta mål är solklart – nöjda kunder före, under och långt, långt efter färdigställd installation. Du räknar givetvis med att din anläggning ska fungera och leverera under lång tid framöver och eftersom långsiktigheten är så viktig för dig är den minst lika viktig för oss. Vi finns alltid vid din sida och då är det extra viktigt att även vi känner oss trygga med de lösningar vi levererar. För oss betyder färdigställd installation början på en lång och givande kundrelation. Vi erbjuder alltid dig som är intresserad av att skaffa solceller ett kostnadsfritt platsbesök där vi svarar på dina frågor, undersöker din fastighets förutsättningar och visar olika alternativ. Enligt oss finns det inga genvägar när det gäller att ta fram ett kundanpassat förslag och en offert förankrad i verkligheten. Vi hjälper dig hela vägen – från rådgivning, projektering och pappersexercis till färdig montering, installation och driftsatt anläggning. Det ska vara enkelt att skaffa solceller men du ska dessutom känna dig trygg med din leverantör och din anläggning. Därför väljer du Solkraft Sverige.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!