Vilka leverantörer syns på Solcellskollen?

När du klickar i ditt postnummer under fliken “Hitta leverantör” dyker det upp en lista över leverantörer vi valt att samarbeta med. Samtliga leverantörer erbjuder nyckelfärdiga solcellssystem där du bor och de har själva valt område de är verksamma i. Vi jobbar hela tiden för att öka valmöjligheterna för dig som användare genom att få in fler leverantörer på sidan.

Leverantörerna som syns har alla gått med på att vi samlar in omdömen från deras kunder i takt med att solceller förmedlas via sidan. Syftet är det ska ge värdefull info som bidrar till ökad trygghet för framtida köpare, både vad gäller leverantörerna och tekniken i sig. Det finns i nuläget flera hundra omdömen från solcellsköpare på Solcellskollen.

Representerar du en leverantör och vill synas på Solcellskollen? Hör i så fall av dig till Erik på wallner@solcellskollen.se, alternativt på 073 75 89 117.

Läs mer: Läs omdömen eller ta in offerter från lokala solcellsleverantörer

Svar uppdaterat den 16 april 2020

Solcellskollens logotyp

På Solcellskollen kan du jämföra leverantörer baserat på andras omdömen, ta fram en solcellskalkyl för din bostad, eller läsa senaste nytt om solceller. Helt enkelt ditt hjälpmedel inför en solcellssatsning!