Solcellskalas i en trädgård på Brännö i Göteborgs skärgård
  1. Nytt på Solcellskollen

Våren är här, bjud in till solcellskalas!

3 april 2018

Av Erik Wallnér (wallner@solcellskollen.se)

Våren är här och det är dags att samla grannarna för ett solcellskalas, solcellsinfoträff, eller — varför inte — en “solel-tupperware”. Vi hjälper gärna till!

Det mesta blir roligare om det görs ihop med andra — så även solceller. I höstas skrev vi om de boende på Brännö där ett tjugotal hushåll har gått ihop och informerat och inspirerat varandra till solcellssatsningar. I Jönköping arrangerar de kommunala energirådgivarna “solsafari”, och från Stockholms förorter kommer det rapporter om villaägare som arrangerar solcellskalas. Solceller smittar!

I vår kommer vi göra ett flertal besök i Sverige där vi informerar om solceller. Det kommer både vara allmänna infoträffar och hembjudningar hos villaägare — t.ex. såsom det “solel-tupperware”-kalas vi var med och arrangerade i höstas.

Ska vi lägga till dig och dina grannar i listan? Hör i så fall av dig till wallner@solcellskollen.se. Vi är gärna med och bollar upplägg också!

Villaägarna i Malmö
Tengbom Arkitekter
Naturskyddsföreningen i Göteborg
Villaägarna i Göteborg
Villaägarna i Edsberg
Villaägarträff i Kungsbacka
Villaägarträff i Göteborg Villaägarträff i Stockholm

Relaterade inlägg

Solcellskollens logotyp

På Solcellskollen kan du jämföra leverantörer baserat på andras omdömen, ta fram en solcellskalkyl för din bostad, eller läsa senaste nytt om solceller. Helt enkelt ditt hjälpmedel inför en solcellssatsning!